El joc del calamar

El joc del calamar

Ojingeo Geim, Squid Game
2021 • 9 capítols • Majors de 18 anys • 8,50 a MyDramaList
El joc del calamar
Afegeix a la meva llista
Un grup de persones decideixen convertir-se en jugadors d'un misteriós joc de supervivència que té com a premi l'enorme quantitat de 45 mil milions de wons. Entre els jugadors hi ha: Ki-hoon, un home benèvol que sembla haver-ho perdut tot després de ser acomiadat de la feina; Sang-woo, un home astut que es fica en problemes a la feina després de robar diners de l'empresa; Deok-soo, un perillós i despietat home disposat a fer el que sigui; Joon-ho, un oficial molt sagaç que va encobert per a descobrir la veritat; Kang Sae-byeok, una jove i rebel desertora nord-coreana que necessita diners per a la seva família; Han Mi-nyeo, una dona salvatge a la qual no li importa enganyar; i Abdul Ali, un afable jove immigrant.
Versió de Daixonses

Contingut Del primer a l’últim

59:42
Capítol 1
Llum vermella, llum verda
960p
1:02:30
Capítol 2
L'infern
960p
54:03
Capítol 3
L'home del paraigua
960p
54:53
Capítol 4
Fer pinya
960p
51:34
Capítol 5
Un món just
960p
Aquest projecte està abandonat.
Segurament no se’n publicaran més capítols.

Autoria d’aquesta versió

Daixonses

Darrers comentaris a Tadaima.cat

Heu vist aixo? XDD esta super ben fet Text amagat.
manolini • 26 d’octubre del 2021
A mi tot i que la sèrie m'ha agradat bastant, m'esperava algo millor, suposo que per tot el bombo que ha tingut, ja que m'agraden aquestes coses, però m'ha agradat. I almenys entenc tots els mems que veig, que no n'hi ha pas pocs... xD Respecte al final: Text amagat. manolini ha escrit: Heu vist aixo? XDD esta super ben fet Text amagat. Que adorables pobrets
Xail • 27 d’octubre del 2021
Està prou bé però trobo que li han hipertrofiat el hype. Normies... En Lluis i jo vam estar dient versions catalanes dels jocs a Tuitah... vam aconseguir ambdos un hit-tweet sobre el tema i tot (bé... una hit-resposta, més aviat). La cosa ha arribat fins i tot a esquitxar en LeBald James, de Los Angeles Lakers (pels otaku que no mireu esport: és el millor jugador del bàsquet NBA -val a dir de tot el planeta- i entra en les converses pel GOAT -el millor jugador de la historia-) Text amagat. Mai no critiquis un artista Koreà. Pots acabar fancamejat fins la mort.
El Hespiritu • 27 d’octubre del 2021
En total hi ha 19 missatges. Et vols unir a la conversa?
(recorda que Tadaima.cat no és qui edita aquest contingut)
Digues-hi la teva a Tadaima.cat

Continguts d’imatge real amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú